arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelf bonbons maken?

Leer het stap voor stap in onze online workshop

Met chocolade kun je zeer creatief zijn. En...bijna iedereen vindt chocolade erg lekker. In deze online workshop leer je hoe je super bonbons kan maken. De bonbons hebben een doorsnee van 5 cm. Met de mal die je erbij kan bestellen (aanrader) kan je 6 verschillende bonbons maken met eventueel een heerlijke vulling.


Maar naast de bonbons maken leren we je ook hoe je heerlijke marsepein vulling kan maken voor bonbons. En hoe je in een handomdraai lolly's maakt! Bestel deze online workshop Super Bonbons maken en ga direct aan de slag.


Janny Bakker heeft in december 2013 in 3 weken tijd een 3D project afgerond. In 2014 is ze weer verder gegaan met 3D projecten met de 3D printer en maakte koekuitstekers. Inmiddels werkt ze ook met plotters om de patisserie nog leuker te maken. In 2015 is het project 3D cake frames gestart en Taarttopperpins. Begonnen met de flamingo cake op 1 poot voor de verjaardag van haar dochter en in later in het jaar met een ooievaar. (Mr. Ooievaar) heeft op de Cake International in Birmingham een Bronzen certificaat gekregen van de strenge jury. In november heb ik meegedaan in 'De week van het nachtkastje.'


Prijzen: Cake International 2016: Silver Award en Cake International 2015: Brons Award

bonbons maken

Wat ga je leren?

  • Door middel van de speciale mal leer je 6 lekkere bonbons maken. Elke bonbon ziet er weer anders uit!
  • Maak heerlijke bonbon vulling van masepein
  • Chocolade over? Weggooien is zonde! Daarom leer je hoe je er lolly's van kan maken! 

Stap voor stap uitgelegd

Alle handelingen leggen we stap voor stap uit. Je hebt voor altijd toegang tot de online workshop. En je kan de workshop zo vaak terug kijken als je witl.

Bijlages 

Download recepten en boodschappenlijsten. Zo is het nog makkelijker om de bonbons te maken! 

Vragen?

Heb je nĂ¡ het bekijken van de online workshop nog vragen? Stel ze aan ons! Dan helpen we je graag verder, zodat je de heerlijkste bonbons kan maken.

€ 35,-

Online workshop Bon Bons maken

  • Leer bons bons maken 
  • Vulling maken 
  • Lolly's maken 
  • Recept downloaden
  • Hulpmiddel downloaden 
  • Eenmalige investering, voor altijd toegang!  
Cookies aanzetten voor: