Taart bestellen in Aalten, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen Apeldoorn

Taart bestellen Aalten

Mooie en lekker creaties voor een compleet feestje

Contact opnemen
 • taart bestellen roosendaal
  de zoete lach

  Mia’s Creaties

  Hallo ik ben marielle. Vanaf kinds af aan bak en kook ik graag voor anderen en daarom ben ik in 2016 als hobby met mia’s creaties begonnen. Al mijn taarten worden met fondant bekleed en ze worden gevuld met diverse vulling naar keuze.


  Zoek je een mooie lekker taart of hapjes neem dan een kijkje op me facebook pagina. Ook voor kinderfeestje, vrijgezellenfeestje en diverse workshoppen ben je bij mij aan het goede adres. Wil je graag meer informatie neem dan contact met me op en in overleg is er zeker veel mogelijk. 

  Contact gegevens

  E-mail: Mia1991@live.nl

  Telefoonnummer: 06-28332611

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: