Taart bestellen in Apeldoorn, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen Apeldoorn

Taart bestellen Apeldoorn

Voor persoonlijke en unieke taarten bij alle feestelijke gelegenheden

Contact opnemen
 • taart bestellen roosendaal
  de zoete lach

  Floor’s Bakery

  Ik ben Floor Halkes, getrouwd met Patrick en trotse moeder van Tim (14) en Sanne (11). Al weer een aantal jaren ben ik als taartdecorateur de eigenaar van Floor’s Bakery. Wil je een speciaal voor jou zelfgemaakte persoonlijke en dus unieke taart? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik maak op jouw verzoek een mooie taart die past bij jouw wensen. Heerlijk gemaakt van biscuitdeeg en diverse vullingen, afgemaakt met een mooie creatie van fondant. Verschillende vormen en afmetingen zijn mogelijk. 


  Soms heb je al een thema in je hoofd of misschien heb je zelfs al wel een kant-en-klaar voorbeeld. Wellicht brengen mijn gemaakte taarten je op een leuk idee? Of je laat me geheel de vrije hand. Wat je ook kiest: ik ga graag voor jou aan de slag! Floor’s Bakery wil graag haar bijdrage leveren om jouw feest onvergetelijk te laten zijn. 

  "Prachtig en ook nog eens super smakelijk"

  Voor mijn babyshower heb ik een super mooie taart gekregen die gemaakt is door Floor, hij was prachtig en ook nog eens super smakelijk! Zeker voor herhaling vatbaar en dat gaat dan ook zeer zeker gebeuren!

  Melanie

  "Alles wat ik wou heeft ze in de taart verwerkt"

  Zeker alle 5 sterren waard!! Ondanks dat ik wat later kwam dan gepland, met een glimlach ontvangen....de taart zag er prachtig uit en was heerlijk!! Alles wat ik wou heeft ze in de taart verwerkt en mijn vriend vond de taart super gaaf. Zeker een aanrader... mocht ik weer een taart willen laten maken kom ik hier zeker terug, erg bedankt!!

  Manouk

  "De lekkerste en mooiste trouwtaart die wij ons hadden kunnen wensen"

  Wij hebben een trouwtaart laten maken door Floor’s Bakery. Na dat we bij floor thuis langs zijn geweest om verschillende smaken te proeven en onze specifieke wensen door te spreken, heeft ze voor ons de lekkerste en mooiste trouwtaart gemaakt die wij ons hadden kunnen wensen. Heel erg bedankt

  Herman

  Contact gegevens

  E-mail: info@floorsbakery.nl

  Telefoonnummer: 06-51947323

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: