Taart bestellen in Den Haag, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen den haag

Taart bestellen Den Haag

Taart kunst... Te mooi om op te eten, te lekker om te laten staan.

Contact opnemen
 • taart bestellen den haag
  2 Cake Divas

  2 Cake Divas

  Ik ben een “sugar artist” met als passie geweldige taarten maken die ook nog eens verrukkelijk smaken! En dit doe ik vaak samen met mijn zus. Ik maak maatwerk taarten, cup cakes en cake-pops. Hierbij zorg Ik voor een persoonlijke en professionele service van het eerste overleg tot de levering en set-up. Ik geloof dat de taart niet alleen geweldig moet uitzien, maar ook heerlijk moet smaken. Ook geef ik workshops boetseren voor mensen die het ook willen leren.

  Contact gegevens

  E-mail: info@2-cakedivas.nl

  Telefoonnummer: 06-2989 9135

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: