Taart bestellen in Klundert, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen klundert

Taart bestellen Klundert

Wil je een bruidstaart, een themataart of gewoon wat lekkers voor bij de koffie? Sweet Bakelicious maakt het voor je.

Contact opnemen
 • taart bestellen klundert
  Sweet Bakelicious

  Sweet Bakelicious

  Ik ben Wilma. Mijn hobby’s zijn koken en bakken. Sinds een aantal jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het bakken. Na het volgen van verschillende workshops en veel vragen van mijn vriendinnen, heb ik ervoor gekozen om ook professioneel te gaan bakken. Ik heb hier veel plezier van en geniet met name van het maken van verschillende creaties. 

  "Unieker kan je het niet krijgen"

  Toen mijn ouders 30 jaar getrouwd waren, hebben mijn zussen en ik een bruidstaart door Wilma laten maken. Unieker kan je het niet krijgen, want we mochten zelf met een ontwerp aankomen en de vulling bepalen. Hij zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!

  Willemieke

  "De smaak was fantastisch"

  Voor mijn verjaardag heb ik een taart besteld. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. De vorm van de taart, kleur, de versieringen en de smaken heb ik allemaal zelf mogen kiezen. Het is fijn dat er zoveel mogelijk is en het is ook nog eens leuk om te doen. De taart zag er prachtig uit met bloemen erop die net echt leken. De smaak was fantastisch, echt heerlijk! We hebben er met elkaar van genoten.

  Franciska

  "Met oog voor details"

  De taarten van Sweet Bakelicious zijn super mooi gemaakt. Met oog voor details en ook nog super lekker van smaak. Klantvriendelijkheid een 10. In één woord omschreven. Deze taarten maken een feestje compleet.

  Carmen

  Contact gegevens

  E-mail: info@sweetbakelicious.nl

  Telefoonnummer: 06-2503 1163

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: