Taart bestellen in Scheveningen, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen Scheveningen

Taart bestellen Scheveningen

Voor persoonlijke en unieke taarten bij alle feestelijke gelegenheden

Contact opnemen
 • taart bestellen roosendaal
  de zoete lach

  Budget Taarten van Nune

  Ik ben Nune en ben een vrouw die met haar gezin (man en 4 kinderen) in Den haag woont.

  Mijn passie/hobby is taarten maken en ontwerpen. Deze hobby heb ik altijd uitgevoerd op een laag niveau. Mijn droom was altijd om van mijn hobby mijn werk te maken. Sinds juni van dit jaar is dat dan ook gebeurd. Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mijzelf begonnen. Waarom heb ik mijn bedrijf zo genoemd.


  We waren (groep vrienden) altijd bezig als vrijwilliger om mensen die het minder hadden te helpen via Facebook. Hierbij moet u denken aan voeding/spullen die over waren en wij weg konden geven (mede mogelijk gemaakt door bedrijven of mensen). Daarom ben ik met Budget Taarten van Nune begonnen, een bedrijf welke taarten kan maken voor iedereen en welke ook betaalbaar zijn voor iedereen. En ja, u krijgt hierdoor nog kwaliteit ook. Dus ons motto is:

  Budget Taarten van Nune: voor elk budget een lekkere en mooie taart, van slagroomtaart tot trouwtaart!

  "Super mooie ontwerpen"

  Zooooo lekker 😊 en super mooie ontwerpen.. erg goed !

  Melanie

  "Prachtige taarten"

  Deze dame is toch wel een begrip in Den Haag.. Prachtige taarten die superlekker smaken. Elk thema is mogelijk.. I love it!!

  Angelique

  "Ik koop alleen nog taarten bij Nune."

  Ze maakt geweldige mooie en lekkere taarten alles kan niks is te gek en ze is ook nog super lief ik koop alleen nog taarten bij nune.

  Isabelle

  Contact gegevens

  E-mail: Budgettaartenvannune@ziggo.nl

  Telefoonnummer: 06-29219197

  Bezorgen mogelijk! (Door heel Nederland)

  Neem contact op en vraag naar de bezorgopties

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: