Taart bestellen in Silvolde, laat een persoonlijke taart maken
taart bestellen Silvolde

Taart bestellen Silvolde

Een taart voor iedere gelegenheid

Contact opnemen
 • taart bestellen Silvolde
  Silvolde

  Taarten en cupcakes Silvolde

  Mijn naam is Romaike Straub, getrouwd en heb 1 dochter. Ik ben de trotse eigenaresse van Taarten en cupcakes Silvolde. Ik heb van mijn hobby mijn werk als taartdecorateur kunnen maken. Ik maak fondant taarten, cupcakes, popcakes, koekjes, dripcakes, cijfertaarten en noem maar op. Ik maak op jouw verzoek een mooie en lekkere taart die past bij jouw wensen.


  Er zijn gelegenheden in overvloed waarvoor wel een taart kan worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, verloving, huwelijk, jubileum, feestdagen, geboorte en nog veel meer. Een taart voor elke gelegenheid. Wij maken deze graag voor u. Uw bestelling kan worden opgehaald in onze shop in shop winkel in Silvolde of worden bezorgd.

  "Prachtig"

  In een woord prachtig!.

  Bernedien van Pul

  "Blij"

  Dank je wel. Ze was helemaal blij met de taart.

  Rieky

  "Heerlijk"

  De taart is uitstekend! Prachtig mooi en heerlijk lekker. De volgende keer weten we je te vinden.

  Cindy Epping

  Contact gegevens

  E-mail: info@taartenvanromaike.nl

  Telefoonnummer: 06-10067087

  • Maximaal 1024 MB

  Cookies aanzetten voor: